Facebook
Welkom bij Manowi Onze nieuwe stijl Bel voor een afspraak: 013 509 18 68

Haarmode Manowi
Dorpsplein 25
5094 GJ Lage Mierde
[t] 013 509 18 68
[w] haarmodemanowi.nl
[e] info@haarmodemanowi.nl

Haarmode Manowi: ons team!

Haarmode Manowi: ons team!

Ons team is gespecialiseerd in het helpen van mensen met haar- en hoofdhuidproblemen. Wij zijn bijzonder goed getraind in hetgeen we doen. Wij helpen mensen zelfverzekerder te worden door hen de perfecte coupe aan te meten, passend bij hun persoonlijkheid. We zijn uitzonderlijk goed in het geven van een krachtige uitstraling aan onze klanten.

Ons team

Marion van Lierop

Marion van Lierop

Mijn naam is Marion, sinds 2002 ben ik eigenaresse van kapsalon Haarmode Manowi. Een warme, huiselijke salon. Het kappersvak vind ik het leukste vak dat er is. Ik doe mijn werk met passie en vind het heerlijk om met mensen te werken, goede gesprekken met de gasten in de stoel te hebben en ze vervolgens met een coupe naar buiten te laten gaan die uitstekend past bij hun eigen stijl. Alles verandert in het leven en zo ook in ons vak. We blijven op de hoogste van de nieuwste trends en de beste producten. Kwaliteitsproducten! Verder volgen we regelmatig trainingen. Ik investeer hierin voor het kappersvak en voor zakelijke en persoonlijke groei. Ook voor mijn mensen (werknemers). Om mijn hoofd leeg te maken sport ik veel. Ik vind het heerlijk om een avondje buiten de deur te eten, of gezellig met de meiden naar een kappersshow te gaan. Heerlijk! Ontspanning hoort er zeker bij! Hopelijk mogen we je een keer verwelkomen in onze salon. Lieve groetjes Marion

Nancy Heesters

Nancy Heesters

Ik ben Nancy en heb me sinds kort (juli 2016) bij 'Team Manowi' mogen voegen. Ik heb inmiddels bijna 15 jaar ervaring en doe mijn werk nog altijd met veel passie! Het blijft tenslotte ook heerlijk om mensen mooi te mogen maken en niet te vergeten de gezellige contacten maken het dat mijn werk zo leuk is! Hopelijk tot snel in de salon! Groetjes Nancy

Britt Spooren

Britt Spooren

Ik ben Britt en ben sinds augustus 2014 werkzaam bij Haarmode Manowi. Ik ben in april 2015 geslaagd voor mijn kappersopleiding en ben nu nog tot april 2016 bezig met een allround opleiding. Ik ga buiten mijn werk om graag wat leuks doen met mijn familie en vrienden. Ik leer ontzettend veel nieuwe dingen hier in de kapsalon en ik word echt gemotiveerd door mijn collega's! Ik ben erg blij dat ik hier mag werken en hoop nog lang werkzaam te zijn bij Manowi!

Jeske van Ham

Jeske van Ham

Mijn naam is Jeske, na 2 jaar kappersopleiding op het IMKO College in Eindhoven te hebben gevolgd, ben ik nu sinds 2013 werkzaam bij Haarmode Manowi. Ik vind het erg leuk om steeds weer nieuwe dingen te leren. We werken met een leuk, gezellig en jong team waardoor je zelf ook alert en gemotiveerd blijft. Buiten het werk om ben ik ook graag creatief bezig en ga ik natuurlijk regelmatig een avondje op stap. Groetjes en hopelijk tot snel!