Facebook
Welkom bij Manowi Onze nieuwe stijl Bel voor een afspraak: 013 509 18 68

Haarmode Manowi
Dorpsplein 25
5094 GJ Lage Mierde
[t] 013 509 18 68
[w] haarmodemanowi.nl
[e] info@haarmodemanowi.nl

REVIEW: NIOXIN DERMABRASIE

Geplaatst op 17 juni 2016
Haarmode ManowiHaarmode Manowi

Haarmode Manowi is gespecialiseerd in hoofdhuid- en haarproblemen en wij gebruiken en verkopen alleen producten waar wij achter staan. Onlangs had onze eigen Britt een probleem met haar hoofdhuid en als oplossing heeft zij een Nioxin Dermabrasie behandeling gedaan. Lees hieronder verder voor haar ervaring!


Hoi allemaal ik ben Britt, en jullie zullen mij vast allemaal wel een keer gezien hebben in de kapsalon waar ik werkzaam ben als haarstyliste. Ik had onlangs erg last van jeuk op mijn hoofdhuid. In eerste instantie dacht ik dat dit lag aan de haarproducten die ik gebruik maar dat leek me sterk aangezien ik deze producten al een hele tijd gebruikte zonder klachten. De jeuk werd ook erger als ik het warm kreeg waardoor ik ging krabben en mijn hoofdhuid kapot ging.
Ik heb vervolgens mijn probleem voorgelegd aan mijn collega's en die konden met het blote oog ook niets zien, tot zij met een de Nioxin microscoop op mijn hoofdhuid gingen kijken... Van die beelden schrokken mijn collega's en ik wel even...
Door het krabben was mijn hoofdhuid in een slechte staat, maar de veroorzaker was ook duidelijk in beeld: verstoppingen van de haarzakjes! Dit kan verschillende oorzaken hebben en vaak heb je het zelf niets eens door!
We hebben toen gekozen voor een dermabrasie behandeling van Nioxin en kijk maar eens naar het resultaat op de foto's! De bovenste foto's zijn van voor de behandeling en de onderste er na...
Ik heb geen jeuk meer en ben van al mijn klachten af! Maar het belangrijkste vind ik dat mijn hoofdhuid weer schoon is!

Heeft u ook last van hoofdhuid- en haarproblemen? Laat ons eens grondig naar uw hoofdhuid kijken en wij geven u een passend advies met de juiste Nioxin behandeling, ook voor dunner wordend haar!

Groetjes Britt